Tervislik rabarberikook!

Hei!

Mõned päevad tagasi proovisin teha tervislikumat rabarberikooki. Maitse oli väga hea, mahlane, kohev ja lisaks kõigele gluteenivaba!  Tavalise suhkru asemel kasutasin orgaanilist  kookospalmisuhkrut. See on tervislik alternatiiv tavalisele suhkrule – 100% naturaalne rafineerimata mahetoode. Valmistatud kookospalmi õiemahlast. Sisaldab rohkelt ensüüme, atsetaanhapet, naturaalset pärmi, aminohappeid, vitamiine ja mineraale. Jagan koogi retsepti ka teiega.

  1. 200ml toortatrajahu   (Zerna ökotalu)
  2. 200ml kookospalmisuhkrut  (Diet food)
  3. 1tl küpsetuspulbrit
  4. 1 tl soola
  5. 2 spl sulatatud võid
  6. 4 muna
  7. 400g tükeldatud rabarberit
  8. 3 tl kaneeli
  9. 100g hapukoort

Sega kuivained omavahel kokku. Vahusta munad sulatatud võiga ja lisa segu kuivainete segule. Lisa segule tükeldatud rabarber ja hapukoor ja sega segu ühtlaseks.
Määri ahjuvorm võiga ja vala taigen vormi. Küpseta ahjus 180 kraadi juures umbes 30min (peale küpsemist avasin ahjuukse ning lasin koogil soojas ahjus u 10 minutit seista).

Head isu!

IMG_1416

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s